Home

Beauty Symphony, editia I

14712501_1119108108177374_469039886204357534_o

In weekendul ce tocmai a trecut am avut placerea de a organiza, alaturi de Laura, prima editie a targului “Beauty Symphony” – un eveniment ce a pornit de la ideea de a rasfata simtul feminin si estetic cu un buget restrans.

Toata agitatia a avut loc la “Restaurant Casa Tineretului”, in zona Sincai (Bucuresti), la fix 1 minut de statia de metrou Tineretului. Usor si la indemana pentru oricine dornic de o zi altfel.

In cadrul evenimentului s-au regasit diverse concepte: coltul dedicat hainelor vintage, hand-made, baby plantute, sesiuni de make-up, impletituri, consiliere nutritie, photo booth. In total peste 12 expozanti si multa voie buna!

Ideea acestui eveniment a pornit din nevoia noastra – probabil nevoie regasita la orice femeie – de a avea tinute noi, o coafura altfel, o idee noua de make-up si un loc de unde poti achizitiona cadouri celor dragi.

Ziua s-a desfasurat cu mult spor, energie si voie buna, cumparaturi si noi prieteni! Mai multe detalii despre aceasta zi si evenimente urmatoare gasiti pe pagina oficiala Beauty Symphony .

In final, va arat cateva dintre lucrurile pe care le puteti achizitiona de la targ, la preturi super accesibile.

In curand revenim cu detalii despre urmatoarea editie.

Va asteptam cu drag!

Cheers,

Sorina.

Comentarii