Thoughts&Smiles

In cei 21 de ani :)

15064099_1333239183388114_869968331_o

Recunosc fara probleme. Am doar 21 de ani…de vreo 7 ani incoace.

Pana la aceasta varsta minunata am tot invatat lectii – lectii de acasa, lectii de la scoala, lectii de viata. Si am crescut. Si m-am maturizat – ca orice om normal. Asta nu inseamna ca mi-a venit mintea la cap, ci pur si simplu ca am ajuns sa ma cunosc, sa stiu ce vreau, sa fiu sigura pe mine. Sa imi construiesc brandul personal, cum ar putea unii s-o spuna mai pompos.

Nebunia din copilarie – inca mai exista si ea. Sper sa o pot pastra pe viata.

In acesti 21 (+7) ani de viata, am invatat niste chestii foarte misto. As fi vrut sa le stiu demult; as fi functionat minunat pe principiul “If only I knew then, what I know now!” Dar care ar mai fi farmecul vietii sa ma nasc “stiutoare”, fara sa primesc “lovituri subtile in partea dorsala care sa ma propulseze cu viteza spre succes”? (tks Simi pentru inspiratie)

Aici sunt cateva lectii insusite de mine. Sper sa va inspire!

1.Atitudinea e totul.

Am crescut intr-o familie vesela unde pupaturile si zambetele erau si sunt in continuare la ordinea zilei. Asta m-a ajutat sa inteleg ulterior cat de importanta este educatia si cum te influenteaza pe viitor. Am fost incurajata in orice imprejurare iar asta a influentat mult atitudinea mea vis-a-vis de oameni si viata. Acum stiu ca atitudinea deschide usi!

2.Less is more.

Lucram intr-o vara, acum ceva ani in urma, intr-un parc de distractii din Ocean City, MD. Plecasem sa ma distrez pe cinste in experienta Work and Travel. Atunci am auzit prima data de aceasta vorba. De fapt, am citit-o pe tricoul unui domn venit cu copilul in parc.

A fost o adevarata revelatie aceasta vorba. Mi-a placut extraordinar de mult. M-a pus pe ganduri si mai mult. Am realizat cata dreptate avea acel mesaj de pe tricoul destinat sa-mi iasa in cale. Ne complicam viata cu lucruri multe si fara folos si uitam sa ne bucuram de apectele marunte ale vietii. De zambetul unui om, de ploaia de afara, de mirosul de gogosi din bucataria mamei.

Mi-am propus, asadar, sa dau mai mult timp lucrurilor care merita si care ma fac fericita. Inca lucrez la asta, chiar si dupa 4 ani.

3.Mintea funtioneaza ca parasuta; mereu deschisa. 

Vorba asta imi place mie de mor. O vorba de duh amuzanta. Eram prin clasa a 7-a cand ma trezesc intr-o dimineata cu un cadou pe noptiera. O agenda superba din piele visinie – numa’ buna de tinut amintiri si vise.

O deschid si pe prima pagina gasesc scris mare aceasta vorba – de la mama, evident. Mi-a trebuit ceva sa inteleg adevaratul sens dar clar este genul de sfat ce o sa ma insoteasca intreaga viata.

Cam atat despre viata astazi!

Cheers!

S

Comentarii