Home

Is it weekend yet?

 

E ceva normal si la moda sa iubesti weekendurile. Zic la moda pentru ca peste tot in jurul meu vad oameni care se plang ba ca e luni, ba ca e miercuri si toata lumea sarbatoreste ziua de vineri cu tot felul de urari, imagini si gif-uri.

Evident in weekend si eu ma aflu printre doritorii de planuri deosebite –  cand fie sunt la Galati la parintii mei, fie la munte, la mare sau in vreun city-break (Doamne ajuta!). Dar da, weekendul rar ma gaseste acasa. Insa cel ce tocmai a trecut a fost unul deosebit. L-am asteptat cuminte si cu gandul sa ma relaxez intr-un Bucuresti ce are multe de oferit. Zis si facut! Mi-am scos o Deosebiciune in oras, ne-am plimbat, ne-am pozat, am stat la povesti si amintiri.

Primul pe lista a fost evenimentul V for Vintage ce s-a desfasurat intr-un cadru de poveste la Grand Hotel du Boulevard, hotel recent renovat.

La Carousel Carturesti ne-am oprit sa stam la povesti si dezbateri despre viata, cariera, planuri si pasiuni. Libraria mi-a placut la fel de mult ca prima data. Albul imaculat ii da o nota aparte care scoate intreaga cladire din anonimat. Mai mult, chiar citeam acum cateva zile un articol despre aceasta librarie care a intrat in top 20 cele mai frumoase librarii din lume – conform El Mundo. Clar, un must see cand esti in vizita in Bucuresti.

Am poposit apoi si la C&A la o sesiune de shopping in mall Veranda, unde a fost o promotie de 25% la orice articol achizitionat din acest magazin. Promotia a picat la fix incat aveam nevoie de un palton de iarna, so thank you, C&A pentru o sesiune de shopping la preturi avantajoase.

Seara am terminat-o la magazinul NYX din ParkLake Mall, singurul din Bucuresti, in cautarea unui ruj demult dorit. Va rog sa ma intelegeti, sunt femeie, rujurile nu sunt niciodata suficiente, oricat de multe ai avea.  Glumesc, imi ajung 2-3, dar chiar mi-l doream mult pe acesta.

                         asdfg

Cam asta a fost in mare ziua mea de relaxare.

Si-am incalecat pe o sa si v-am povestit sambata mea! Duminica o tin secret!

Hasta la vista,

S.

Comentarii