Home

Tu cum te porti in 2017?

E perioada aia nebuna din an. Cand fiecare alearga dupa cadouri, dupa tinuta de revelion, dupa rezolutii, dupa incheierea tuturor planurilor pentru care nu am avut timp la momentul potrivit. Si in prag de An Nou se poate ingrasa porcul, nu doar de Craciun. 🙂

Dar anul asta am ales sa fie altfel aceasta sarbatoare. Daca de regula ma stresam sa vad ce imi doresc pentru anul urmator, sa imi chinui talentul cu gasirea tinutei pentru Revelion, sa fac curat in casa si in suflet – de parca ar fi o povara, pentru 2017 am hotarat sa las stresul deoparte si sa il primesc exact cum vine el. Daca in anii trecuti inainte de al doispelea ceas, aveam deja o lista cu o mie de dorinte pentru anul urmator: un job nou, o excursie noua, o limba straina noua si cate si mai cate, la final de 2016 mi-am propus sa am o abordare diferita fata de 2017.

O abordare noua in care sa imi dau timp sa fiu recunoascatoare pentru tot ce mi s-a intamplat in 2016, cu bune si cu rele. Pentru toata munca mea, pentru toate reusitele mele, pentru oamenii pe care am hotarat sa-i las in spate si pentru oamenii frumosi pe care i-am primit in viata mea. Un an nou, in care imi propun sa iau lucrurile exact asa cum vin si sa ma bucur de fiecare clipa, fara a planui nimic.

Mi-am facut totusi timp sa rememorez lucrurile bune care mi s-au intamplat de-a lungul anului 2016. Unul din ele este faptul ca mi-am facut curaj sa depasesc frica de a fi judecata si am inceput sa scriu. Sa scriu despre cine sunt, despre ce gandesc si sa ofer o parte din mine. O forma de regasire personala care imi da o satisfactie aparte. Recunosc ca in mod neasteptat, am primit multe vorbe bune vis-a-vis de acest nou hobby, fapt ce ma incurajeaza sa lupt pentru lucrurile care ma fac fericita.

Tu pentru ce lupti in 2017?

Cheers 2016! Thanks for being awesome!

S.

Comentarii