Prosecco&Amore

Burgeri si Circ

Ma tin demult sa va povestesc despre locul in care eu ma simt fix ca’n faimoasa scena din Friends. Despre locul unde ma intalnesc cu prietenii duminica in jurul mesei de la geam (cea de 6 persoane, fix langa calorifer) sa povestim, sa radem si nu in ultimul rand sa mancam cei mai buni burgeri din oras.

In cazul in care nu m-ati auzit deja spunand ca la Circus Pub am mancat cei mai deliciosi burgeri din oras, ei bine, o mai zic inca o data. La Circus Pub,  de pe strada Lacul Tei nr. 65 am mancat si continui sa mananc cei mai deliciosi burgeri. Raportul calitate-pret este nemaipomenit, iar ceea ce la prima vedere poate parea un barulet de cartier, se transforma rapid intr-o experienta culinara.

Vedeta – adica burgerul in sine – este faimos aici mai ales prin prisma faptului ca a participat la diverse concursuri culinare. De exemplu, in 2016, Circus Pub a luat locul I la Burger Fest pentru reteta de hamburger cu piept de rata si sos de trufe a.k.a burgerul Marie Antoinette. Si asta este doar un exemplu. Puteti incerca burgerii Bao, The German, King Louis sau Tarantino, ce contin carne de vita, diverse sortimente de branzeturi, sos de ceapa si alte nebunii delicioase. Iar chifla cu seminte de bostan este s-e-n-z-a-t-ie. E o decizie grea sa te hotarasti pe care sa-l alegi asa ca e musai sa vii de mai multe ori in acest loc. Garantat, te lingi pe fiecare deget in parte.

O veste mai buna de atat este camionul cu hamburgeri ce va participa la “Food Truck Festival” si va fi prezent in Promenada Mall in perioada 7 martie – 2 aprilie si in Vama Veche la deschiderea sezonului. Eu, ce ma numar printre corporatistii care merg frecvent atat in Promenada cat si in Vama, recunosc ca sunt in extaz la asemenea veste. Asadar, hai sa facem gasca mare la Food Truck Festival si o sa va convingeti si voi ca sunt cei mai deliciosi burgeri!

PS: umbla o vorba ca nu ingrasa! deci fara regrete, pana la ultima firmitura:)

Cheers!

S.

Comentarii