Thoughts&Smiles

Un pahar de apa, va rog!

Ora 12 “trecute fix” 🙂 Intalnire. Intru in biroul persoanei cu care urmeaza sa discut, tinand in mana 2 pahare de apa. Unul pentru mine, unul pentru ea. O anunt “zambaret” ca i-am adus un pahar de apa. Sa se hidrateze. Sunt convinsa ca nu s-a ridicat de ceva timp de la birou.

Vizibil surprinsa de gestul meu (marunt), imi zambeste, imi multumeste si bea o gura de apa. Imi povesteste apoi despre un studiu ce face referire la importanta surprizelor in viata noastra si felul in care o surpriza ajuta la resetarea activitatii neuronilor.

Acum inteleg de ce sar eu in sus 2 metri cand primesc bujori sau kinder bueno. Pentru ca se reseteaza activitatea la nivelul capusorului meu. As vrea sa zic ca glumesc, dar chiar asa este. Ma rog, nu chiar 2 metri, dar 1,5 sa tot fie. 🙂

Mai mult decat povestea asta cu starea pozitiva pe care o generam datorita gesturilor marunte, ma gandesc mai degraba la faptul ca, angrenati in grijile zilnice, uitam sa ne gandim si la cei din jurul nostru. Uitam ca sta in mainile noastre sa le facem viata mai buna. Sa fim concentrati sa mai si oferim din cand in cand, nu doar sa primim. Caci pana la urma, oferind primesti. Si influentezi 2 zile: propria zi dar si a celui cu care imparti paharul de apa.

Gandul meu scurt dintr-o zi de luni!

Cheers,

S.

Comentarii