Header, Summer Body

Rafting si voie buna.

Prinsa in valtoarea vietii, am uitat sa povestesc cat de bine este sa fii prins in valtoarea apei. La propriu.

Cu putin timp in urma, am avut parte de o experienta care imi face si acum pielea de gaina – de fericire dar si de la amintirea apei reci. Zambesc instantaneu si imi aduc aminte cat de tare m-au durut obrajii de la atata ras si voie buna. 🙂

Se facea ca pe 1 Aprilie m-am urcat in autocar alaturi de alti 50 de prieteni, toti dornici de adrenalina si distractie si in aproximativ 2,5 ore am ajuns la Nehoiu, pe valea Buzaului, pentru o portie strasnica de rafting.

Daca va ganditi ca sunt eu extrem de prietenoasa si am adus de acasa atatia prieteni, nu e chiar asa. Prietenii inseamna gasca de la TED Adventure, cu care m-am plimbat adesea prin tara si care sunt responsabili pentru organizarea unor excursii MI-NU-NA-TE. Ii gasiti aici si puteti profita cu incredere de plimbarile alaturi de ei.

La Nehoiu, echipa Green Adventure s-a ocupat de echipamentele noastre, de instructaj, de imbarcare si mai departe de distractia si siguranta noastra. Ne-am imbarcat cate 6 oameni plus 1 ghid in fiecare barca si de aici a inceput nebunia.

2 ore prinsi in valtoarea apei, 2 ore in care am simtit cum ne surade fiecare colt de natura, fiecare picatura de apa, fiecare raza de soare (nah!ca sunt si poeata). Am cantat tot felul de imnuri de lupta si am inaintat circa 10 kilometri pe traseul involburat al apei. Tot timpul in lupta cu apa, am experimentat trante in apa, bataie cu apa intre barci, centrifuga, dar si o oprire de balaceala, poze si nazbatii. Peisajul – vazut din mijlocul apei este si el absolut suberb. Ps: pentru orice evetualitate, folositi crema de protectie solara, sa nu va treziti cu fruntea arsa sau cu nasul rosu – cum am patit-o eu.

Esential pentru tura de rafting ramane in continuare faptul ca tot timpul m-am simtit in siguranta. Drumul, instructajul, barcile, ghizii – totul iti ofera senzatia de confort si siguranta.

Mixul de sentimente datorat adrenalinei nu pot si nu are rost sa il exprim in cuvinte. Dar ca sa va convingeti ca nu exagerez, cel mai bine incercati pe propria piele. 100% adrenalina garantata si o experienta de neuitat.

Mai jos cateva poze de la fata locului, asigurate de echipa TED Adventure. Thank you guys!

 

Si pentru ca anul asta urmez un nou principiu in viata mea: “Experiente, nu lucruri”, deja ma gandesc cu entuziasm la urmatoarea traire nebuna.

Cheers,
S.

Comentarii